Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στα καφέ του κέντρου - Αναμονή για ένα τραπέζι (vid)

Τα καταστήματα εστίασης στο κέντρο θυμίζουν παλιές καλές εποχές με την πληρότητα στο 100% και πελάτες σε αναμονή για ένα τραπέζι.

Άνοιξη μετά τη βαρυχειμωνιά του λουκέτου εξαιτίας της πανδημίας για τα καφέ - μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περίπου στις 8 το βράδυ της Δευτέρας στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, δεν πέφτει στην κυριολεξία καρφίτσα με τον κόσμο να πλημμυρίζει τα καταστήματα για έναν απογευματινό καφέ ή ένα βραδινό απεριτίφ.

Διαβάστε: Γέμισαν με πελάτες οι καφετέριες στη Θεσσαλονίκη (φωτο +vid)

Ειδικά τα καφέ της παραλιακής στη Λ. Νίκης και στις κάθετες οδούς, θυμίζουν παλιές καλές εποχές με την πληρότητα στο 100% και πελάτες σε αναμονή για ένα τραπέζι.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων με ικανοποίηση βλέπουν τα μαγαζιά τους να ζωντανεύουν ξανά μετά από μισό χρόνο και εκφράζουν την ελπίδα η μαζική προσέλευση του κόσμου να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα κάποια από τα καταστήματα λανσάρουν μια νέα απόλαυση, αυτή του ναργιλέ και με ποικιλία γεύσεων. Οι πελάτες φαίνεται πως υποδέχθηκαν θετικά τη νέα μόδα και μετά τον καφέ τους, παρήγγειλαν έναν ναργιλέ.

Να σημειωθεί ότι τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν μόνο σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς μουσική, με τις απαραίτητες αποστάσεις στα τραπέζια και αριθμό τραπεζοκαθίσματων ανάλογα με τα τετραγωνικά και υποχρεωτικά αντισηπτικά αλλά και self test για τους εργαζόμενους.

Από σήμερα το ωράριο κυκλοφορίας είναι μέχρι τις 11 το βράδυ.