Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δένδρο έπεσε στη Μπότσαρη - Από τύχη γλύτωσε οδηγός φορτηγού (φωτο+video)

Ο οδηγός σταμάτησε προκειμένου να εκφορτώσει όταν άκουσε έναν κρότο και είδε τον κορμό να πέφτει πάνω στην καμπίνα του φορτηγού του.

Άγιο είχαν ένας οδηγός φορτηγού μετακομίσεων αλλά και άλλοι περαστικοί στην οδό Ανδρούτσου στην περιοχή της Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα μεγάλος βραχίονας δένδρου έσπασε και έπεσε στον δρόμο.

Όπως αναφέρει ο οδηγός του φορτηγού, σταμάτησε προκειμένου να εκφορτώσει, όταν άκουσε έναν κρότο και είδε τον κορμό να πέφτει πάνω στην καμπίνα του φορτηγού.

Κλαδιά έπεσαν επίσης και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και φαίνεται πως εκ... θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τα κλαδιά αλυσοπρίονο κόβει τον μεγάλο κορμό για να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.

Περίοικοι επισημαίνουν ότι έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, καθώς, όπως αναφέρουν, επειδή το δένδρο είναι σάπιο έχουν σπάσει ξανά κλαδιά.

Επίσης, εφάπτεται και σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Στο σημείο έφτασε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο είναι επιφορτισμένο με το κλάδεμα των δένδρων όπου αυτά εφάπτονται σε καλώδια.

Όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το ψηλό δένδρο είναι σάπιο σε ένα σημείο όπου καθημερινά περνούν γονείς με τα παιδιά τους.

Δείτε φωτογραφίες: