Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαδικτυακή Σχολή... Γονέων θέτει σε λειτουργία το Ιπποκράτειο

Μια πρωτοβουλία του νοσοκομείου για σωστή προετοιμασία των υποψηφίων γονέων αλλά και στην παροχή έγκυρων πληροφοριών σε νέους ή υποψήφιους γονείς.

Την πρώτη πιλοτική διαδικτυακή Σχολή Γονέων, η οποία θα παρέχει (απομακρυσμένα) χρήσιμες πληροφορίες σε νέους αλλά και υποψήφιους γονείς, θέτει σε λειτουργία το Ιπποκράτειο.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων γονέων αλλά και στην παροχή έγκυρων πληροφοριών σε νέους γονείς από το έμπειρο προσωπικό και τους επιστήμονες του Νοσοκομείου. Στο τμήμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, όσοι υποψήφιοι ή νέοι γονείς το επιθυμούν.

Οι συναντήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά την οποία αρχικά θα αναλυθούν θέματα για την κύηση, τη λοχεία, τον θηλασμό και θα δίνονται πρακτικές απαντήσεις σε απορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: sxoli-goneon@ippokratio.gr, γνωστοποιώντας είτε την ηλικία κύησης της μητέρας είτε την ηλικία του παιδιού και τα προσωπικά τους στοιχεία, με δεδομένη τη διασφάλιση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς το Νοσοκομείο εφαρμόζει τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου και στο τηλέφωνο 2310892125.