Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ

Θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Σερρών εργασίες διαγράμμισης στη διασταύρωση του κόμβου μπροστά από την επιχείρηση «Αρτόζα»

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών εργασίες διαγράμμισης στη διασταύρωση του κόμβου μπροστά από την επιχείρηση «Αρτόζα».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και θα διαρκέσουν μία ημέρα. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (όπου απαιτηθεί),  με ώρα έναρξης στις 9:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ