Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακινητές τράκαραν σε φορτηγό και κολόνα για να αποφύγουν τη σύλληψη

Αμφότεροι οι αλλοδαποί εγκατέλειψαν το όχημα και αποπειράθηκαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Σε φορτηγό αλλά και σε κολόνα χτύπησαν με το όχημά τους δύο διακινητές στις Συκιές, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη, αλλά εν τέλει δεν κατάφεραν.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες εντοπίστηκε στην περιοχή των Συκεών ένα φορτηγό με οδηγό ένα 24χρονο Σύρο και συνοδηγό έναν 27χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, έκαναν οπισθοπορεία προσκρούοντας τόσο σε σταθμευμένο όχημα όσο και σε κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του φορτηγού.

Αμφότεροι οι αλλοδαποί εγκατέλειψαν το όχημα και αποπειράθηκαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στο εσωτερικό του οχήματος επέβαιναν έξι αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς, το οποίο σημειώνεται ότι έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ερευνάται.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.