Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή στη Λ. Στρατού λόγω έργων

Θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφόρου Στρατού. Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με την Τροχαία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφόρου Στρατού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την οδό  Αγίας Τριάδος.
• Επισημαίνεται ότι τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της Λεωφόρου Στρατού με κατεύθυνση προς Ανατολικά θα εκτρέπονται μέσω των οδών Καυταντζόγλου και Ν. Ζέρβα ενώ αυτά που κινούνται με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται στην συμβολή της οδού Αλ. Παπαναστασίου με τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή. Τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται προς τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή μέσω της οδού Κατσιμίδη. Τα λοιπά οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Καυταντζόγλου, Αγίας Τριάδος, Ι. Χρυσοστόμου, Θ. Χαρίση, Περδίκα και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Κυριακή 05-07-2020 και μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με σχετική απόφαση που έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.