Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται για 3 ώρες η κυκλοφορία στην έξοδο της Σίνδου της Εγνατίας Οδού

Η κίνηση των οχημάτων στην ΕΟ στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται μέσω πληροφοριακής σήμανσης από τον Α/Κ Καλοχωρίου.

Εργασίες διενέργειας δοκιμαστικών φορτίσεων θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τις 11:00 έως τις 14:00 στην Άνω Διάβαση ΑΔ.01.20.21 του Α/Κ Σίνδου, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στον Κλάδο Εξόδου του Α/Κ Σίνδου της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Σίνδο, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης από τον Α/Κ Καλοχωρίου, (2η έξοδος προς Καλοχώρι-2χλμ. μετά τον Α/Κ Σίνδου) και εν συνεχεία μέσω τοπικού οδικού δικτύου (οικισμός Καλοχωρίου - οδοί Ολύμπου, Ιωνίας) θα κατευθύνεται στην Εγνατία Οδό (Α.Θ.Ε.) στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, με κατάληξη τον κλάδο εξόδου του Α/Κ Σίνδου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.