Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατοίκων για τον συνωστισμό στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς

Οι πολίτες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη με τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και τη γενικότερη υποβάθμισή της τα τελευταία 30 χρόνια, όπως καταγγέλλουν.

Υπενθυμίζεται πως τους τελευταίους μήνες η περιοχή αποτελεί στέκι διασκέδασης, με νέους να συνωστίζονται και να καταναλώνουν αλκοόλ τις βραδινές ώρες, διαταράσσοντας τις ώρες κοινής ησυχίας και αφήνοντας πίσω τους σκουπίδια.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός, σκουπίδια και ναρκωτικά στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς

Προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, οι πολίτες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 17:00 πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου.

«Εμείς οι περίοικοι της πλατείας της αρχαίας αγοράς, αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία μας, οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων είναι επιβεβλήμένες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης