Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΕ ΛΕΙΑ…ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ (VID)

Οι δράστες πήραν ακριβά σαμπουάν και αμπούλες για την τριχόπτωση - Το προφίλ των δραστών έδωσε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου

Διάρρηξη σε κομμωτήριο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο που η λεία των δράστων ήταν σαμπουάν και αμπούλες για την τριχόπτωση.

«Χαριτολογούμε για να μην κλαίμε» είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Ανθή Αμπατζίδου, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι νυχτερινές ώρες που ήταν κλειστό.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια, τουλάχιστον «έχουμε προφίλ για τον δράστη. Ξέρουμε ότι τα μαλλιά του ήταν αφυδατωμένα ή ήταν φαλακρός», αποκαλύπτοντας ότι η λεία ήταν ακριβά σαμπουάν που υπήρχαν στο κομμωτήριο, αλλά και αμπούλες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης!

«Πήραν τα ακριβά σαμπουάν και μας άφησαν 2-3 σαμπουάν άλλων εταιρειών, που ήταν φθηνά, ενώ πήραν και τις αμπούλες κατά της τροχόπτωσης, που είναι πολύ καλές», είπε μειδιώντας η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, από την ζημιά που έγινε στην πρόσοψη του μαγαζιού στην διάρκεια της εισβολής σε αυτό και από τα προϊόντα που «έκαναν φτερά» η ζημιά ανέρχεται σε περίπου 500 ευρώ.

 

 

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ