Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διήμερο «Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων» στον δήμο Παύλου - Μελά

Ξεκινούν οι φετινές εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά με δωρεάν είσοδο

Με το διήμερο «Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων» ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία στις φετινές εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά με δωρεάν είσοδο.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 27/8 θα δώσουν συναυλία οι «String Demons»,  ενώ το Σάββατο 28 Αυγούστου οι Αδελφές Βουγιουκλή. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι 20.30 στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης  του δήμου Παύλου Μελά.

H πρόσβαση

Η πρόσβαση στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά γίνεται με το αστικό λεωφορείο Νο 1, από τα ΚΤΕΛ με τερματικό σταθμό το Σκλαβενίτη Ευκαρπίας. Η συγκεκριμένη γραμμή διέρχεται από τις κεντρικές στάσεις της Πολίχνης και της Σταυρούπολης (πληροφορίες www.oasth.gr). Επίσης με τα λεωφορεία Νο 28, 29.

Οδικώς, η πρόσβαση γίνεται από την περιφερειακή οδό μέσω της εξόδου για το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.