Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν γυναίκα μπροστά στον Λευκό Πύργο

Μία σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία πραγματοποίησε η αστυνομία για περιστατικό ξυλοδαρμού μπροστά στον Λευκό Πύργο σήμερα το βράδυ.

Μάρτυρες σε ένα σοκαριστικό περιστατικό έγιναν σήμερα το απόγευμα εργαζόμενοι της Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δύο άνδρες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Συριακής υπηκοότητας, χτυπούσαν βάναυσα μια γυναίκα στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρίσκονταν σε διάλειμμα, άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας και άμεσα προσπάθησαν να επέμβουν ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και την αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη Voria.gr, αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους πλάκα αλλά όταν είδαν, όπως κατήγγειλαν, τους δύο άνδρες να χτυπούν με μπουνιές την άτυχη γυναίκα, κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μάλιστα, ένας εργαζόμενος είπε στους δύο άνδρες «τι κάνετε εκεί;» με τον έναν δράστη να απαντά «τι σε νοιάζει τι κάνουμε;».

Όσο οι εργαζόμενοι απασχόλησαν τους δράστες, η γυναίκα, που φέρεται να βρισκόταν σε κακή κατάσταση λόγω των χτυπημάτων, κατάφερε να φύγει τρέχοντας από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντόπισαν τους δύο δράστες στην πλατεία Ναυαρίνου. Η αστυνομία προέβη σε μία σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία στον πανικό της να ξεφύγει, άφησε πίσω και τα προσωπικά της αντικείμενα. 

Οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης ήταν εμφανώς αναστατωμένοι από το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο παρουσία δεκάδων ατόμων που έκαναν τη βόλτα τους εκείνη την ώρα.