Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Αλγερινό που μαχαίρωσε τον 59χρονο

Ο 58χρονος Αλγερινός, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ανάμειξη και αρνείται την κατηγορία

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία απήγγειλε η εισαγγελέας στον φερόμενο δράστη του αιματηρού επεισοδίου με θύμα έναν 59χρονο.

Ο 58χρονος Αλγερινός πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ανάμειξη και αρνείται την κατηγορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 58χρονος από την Αλγερία φέρεται να μαχαίρωσε τον 59χρονο Έλληνα το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μελενίκου. Ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιακού επεισοδίου, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα τραύματά του ήταν ελαφρά. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα φανούν από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο 58χρονος βρέθηκε και συνελήφθη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Πυλαία.