Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑ 1.500 ΜΑΣΚΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης και το Ομόνια θα παραδώσουν 1.500 ιατρικές μάσκες στον δήμο Θεσσαλονίκη.

Στους πωλητές των λαϊκών αγορών της Θεσσαλονίκης θα διανείμουν ιατρικές μάσκες το Σάββατο 21 Nοεμβρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη.

Πρόκειται για τον τελευταίο σταθμό της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η ομοσπονδία, η οποία διένειμε ιατρικές μάσκες σε όλους τους πωλητές της κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 50.000 μάσκες, που αναλογούν σε δέκα ανά πωλητή, μοιράστηκαν στους νομούς Σερρών, Ημαθίας Χαλκιδικής, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρο Παυλίδη, θα παραδώσουν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη 1.500 ιατρικές μάσκες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εργατών καθαριότητας.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί η συμβολή των οδών «Μαρτίου» και «Κ. Καραμανλή» στις 09.00 π.μ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ