Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δωρεάν rapid test για πεζούς θα διενεργήσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου - Δείτε σε ποιο σημείο

Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν αύριο στο δήμο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, δωρεάν ελέγχους rapid test για πεζούς θα διενεργήσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και  Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν νασυμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Το αποτέλεσμα του τεστ θα γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

Σημειώνεται ότι  σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ