Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δώρισε υγειονομικό υλικό στο «Άγιος Στυλιανός» η Άννα Ευθυμίου

Η βουλευτής σε κοινή δράση με τη Δημ.Το. Καλαμαριάς δώρισε υγειονομικό υλικό στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «o Άγιος Στυλιανός»

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «o Άγιος Στυλιανός» επισκέφθηκε η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου, μαζί με τον υπεύθυνο θεματικού τομέα εμπορίου της Δημ.Το. Καλαμαριάς, Παναγιώτη Καρδαρά.
 
Η βουλευτής σε κοινή δράση με τη Δημ.Το. Καλαμαριάς δώρισε υγειονομικό υλικό σε συνεργασία με την εταιρεία «Υγεία Shop», ως, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μια μικρή συμβολή για την καλύτερη αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού».

Η κα. Ευθυμίου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, κ. Θεόφιλο Πατέλη για την προσφορά του Βρεφοκομείου το οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 20 παιδιά περίπου. Παράλληλα, συζήτησε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον διευθυντή του ιδρύματος για τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει, με σκοπό να συμβάλλει στην επίλυση ορισμένων εξ αυτών, στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων.

Η βουλευτής ΝΔ δηλώσε ότι «βρεθήκαμε στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», προκειμένου να προσφέρουμε υγειονομικό υλικό σε κοινή δράση με τη Δημ.Το. Καλαμαριάς, για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών της πανδημίας. Επιπλέον, σκοπός της επίσκεψης μας ήταν να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η συγκεκριμένη μονάδα επιτελεί Θεάρεστο έργο και η διαχρονική κοινωνική προσφορά του είναι πολύτιμη. Είναι ευθύνη όλων μας να στηρίζουμε πολύπλευρα τόσο τα παιδάκια που φιλοξενούνται όσο και τους εργαζόμενους, που δίνουν καθημερινά αγώνα, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας».