Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε σε κυκλοφορία η γέφυρα της δυτικής περιφερειακής

Η γέφυρα της δυτικής εσωτερικής Περιφερειακής Οδού δόθηκε σε κυκλοφορία το μεσημέρι της Τετάρτης - Σύντομα η κυκλοφορία του κόμβου Μακρυγιάννη.

Σε πλήρη κυκλοφορία δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου η γέφυρα της δυτικής εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, πάνω από την οδό Λαγκαδά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού Α.Ε., πρόκειται για έργο «που συμβάλλει στην ανεμπόδιστη διερχόμενη κυκλοφορία της ΔΕΣΠΕΡ και στην αποσυμφόρηση της βόρειας εισόδου της Θεσσαλονίκης».

Η εταιρεία γνωστοποιεί πως σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται και η απόδοση στην κυκλοφορία του Ανισόπεδου Κόμβου Μακρυγιάννη, ώστε να ολοκληρωθεί η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων που κινούνται στις δύο κατευθύνσεις της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Στην κυκλοφορία η δυτική περιφερειακή ως τα Χριστούγεννα

Εκ μέρους της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εργασιών και ιδιαίτερα στην Τροχαία Θεσσαλονίκης που ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία διευθέτησης των μέτρων κυκλοφορίας, ενώ παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης να επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή στα νέα κυκλοφοριακά δεδομένα της περιοχής.