Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έξοδος καρμανιόλα από τη Μουδανιών - Τρία ατυχήματα στο ίδιο σημείο (φωτο)

Τρία τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί στην έξοδο για Κηφισιά τον τελευταίο μήνα - Τι καταγγέλλουν κάτοικοι στη Voria.gr.

Σε δρόμο - καρμανιόλα έχει μετατραπεί το σημείο πριν την αερογέφυρα της Βούλγαρη επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στην έξοδο για την Κηφισιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε έναν μήνα έχουν σημειωθεί τρία τροχαία ατυχήματα με το ένα μάλιστα να χαρακτηρίζεται σοβαρό.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στη Voria.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ με οδηγό έναν ηλικιωμένο συγκρούστηκε στην πινακίδα σήμανσης που κατεύθυνε τους οδηγούς για την έξοδο στην Κηφισιά και βρισκόταν στη διαχωριστική νησίδα. Η πινακίδα από τη σύγκρουση στράβωσε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η απομάκρυνσή της από το σημείο, όπως και έγινε.




Από εκείνο το περιστατικό και μετά σημειώθηκαν ακόμη δύο τροχαία ατυχήματα. Το πρώτο, ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου, με έναν νεαρό μηχανόβιο, που χτύπησε στη διαχωριστική νησίδα από όπου είχε φύγει η πινακίδα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε και το τρίτο ατύχημα, όταν ΙΧ όχημα συγκρούστηκε στη νησίδα και ανατράπηκε από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης (κεντρική φωτογραφία), χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι από τη στιγμή που απομακρύνθηκε η πινακίδα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια αντικατάστασής της σε έναν δρόμο, όπως υπογραμμίζουν, γενικά επικίνδυνο για τα οχήματα. Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα προς τους αρμόδιους για άμεσες ενέργειες ώστε να μην υπάρξουν αλλά τροχαία ατυχήματα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: