Skip to main content

Παράνομος οίκος ανοχής σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη η 47χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, ενώ εντοπίστηκαν μία 26χρονη και μία 27χρονη ομογενής, που εκδίδονταν επ' αμοιβή.

Παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο το μεσημέρι της Πέμπτης στο εν λόγω διαμέρισμα, απ' όπου συνελήφθη η 47χρονη ιδιοκτήτρια – διαχειρίστρια τους διαμερίσματος.

Σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της Μαστροπείας και της παράβασης του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα προήγαγε στην πορνεία και ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών, που εκδίδονταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν 27χρονη ομογενής και μία 26χρονη, τις οποίες είχε εγκαταστήσει η υπεύθυνη της “επιχείρησης” στο διαμέρισμα, με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.