Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έφτασε στην 86η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο+vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φτάνοντας στη ΔΕΘ χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι φώναζαν χαρακτηριστικά «καλώς τον πρόεδρο»

Επίσκεψη στην 86η ΔΕΘ πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, έφτασε στους χώρους της Έκθεσης περίπου στις 10:40, όπου τον υποδέχθηκε η διοίκηση του εκθεσιακού φορέα.

Συγκεκριμένα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε η διοίκηση της ΔΕΘ, ο Τάσος Τζήκας και ο Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ στο σημείο βρίσκεται η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και η Κυριακή Μάλαμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φτάνοντας στη ΔΕΘ χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι φώναζαν χαρακτηριστικά «καλώς τον πρόεδρο».

Αυτήν την ώρα ο κ. Τσίπρας συναντάται με τη διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ, ενώ ακολούθως θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα τους χώρους της.

Στις 19:30 απόψε θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ αύριο στις 13:00 θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Νωρίτερα σήμερα, πριν επισκεφθεί τη ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: