Skip to main content

Στόχος επίθεσης για ακόμη μια φορά το πολιτικό γραφείο της Ράπτη

Τα απειλητικά συνθήματα συνεχίζονται κατά της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Εύκολος στόχος το γραφείο της στην περιοχή της Καμάρας.

Για πολλοστή φορά έγινε στόχος αγνώστων το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενας Ράπτη, στην περιοχή της Καμάρας, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι εργαζόμενοι στο γραφείο πήγαν σήμερα στις 9 το πρωί να ανοίξουν και βρήκαν συνθήματα και μπογιές, που εκ νέου ήταν απειλητικά και ειδοποίησαν τις αρχές.

Η βουλευτής ενημερώθηκε, πλην όμως απέφυγε οποιεσδήποτε δηλώσεις, δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση και απειλές στο συγκεκριμένο γραφείο. Μάλιστα, την προηγούμενη φορά οι δράστες είχαν γράψει συνθήματα σε όλη την πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της βουλευτή και ιδιαιτέρως απειλητικά.

Φύλαξη οι βουλευτές για τα γραφεία τους δεν δικαιούνται, οπότε το... έργο των δραστών ήταν μάλλον εύκολο.

Η ίδια η βουλευτής υπολογίζει ότι η επίθεση έγινε ανάμεσα στο απόγευμα της Παρασκευής (τότε έκλεισε για Σαββατοκύριακο το γραφείο) και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία πάντως εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει: «Άλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί».