Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση ΕΒΕΘ για τις άτυπες βιομηχανικές ζώνες

Οι δυνατότητες εξυγίανσης των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο ΕΒΕΘ, στη Θεσσαλονίκη

Οι δυνατότητες εξυγίανσης των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων αποτελούν το θέμα εκδήλωσης, που διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Τσιμισκή 29) και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι να δώσει στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής μας την ευκαιρία επαρκούς εμβάθυνσης στο θέμα, με τη συμμετοχή και παρουσία στην εκδήλωση αρμόδιων παραγόντων τόσο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων όσο και έμπειρων τεχνικών συμβούλων.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών, θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online δήλωση για τη δωρεάν συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Το λεπτομερές πρόγραμμα και τους ομιλητές της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr, πατήστε εδώ).