Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκκληση για τον νεαρό Ηλία που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Νεαρός φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη χρειάζεται να μεταβεί στο Ανόβερο προκειμένου να εγχειριστεί και να προβεί σε ακτινοθεραπεία πρωτονίων.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του Ηλία Κουτσιμάνη από τη Νεάπολη, Θεσσαλονίκης, ο οποίος για δεύτερη φορά δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ο νεαρός φοιτητής χρειάζεται να μεταβεί στο Ανόβερο, στη Γερμανία, προκειμένου να εγχειριστεί και να προβεί σε ακτινοθεραπεία πρωτονίων.

Ο Ηλίας πριν 10 χρόνια όταν ήταν μαθητής δημοτικού, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο κεφάλι. Τότε εγχειρίστηκε στο εξωτερικό και επί έξι χρόνια με χημειοθεραπείες κατάφερε να βγει νικητής. Συνέχισε τη ζωή του, τη μαθητική του πορεία και πέρασε ακόμα και στο πανεπιστήμιο.

Δυστυχώς, όμως πέρυσι μετά από 9 χρόνια νέος καρκίνος απειλεί τον φοιτητή πλέον Ηλία. Αν και χειρουργήθηκε, η κατάσταση του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μη μπορεί περπατήσει πλέον και να είναι επιτακτική η μετάβαση στην Γερμανία.

Όμως για την εγχείρηση καθώς και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση και φροντίδα-θεραπεία απαιτούνται γύρω στις 130.000 ευρώ τα οποία οι γονείς του δεν μπορούν να καλύψουν.

Η οικογένεια ζητά τη στήριξη όλων προκειμένου ο Ηλίας να βγει και πάλι νικητής.

Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς:
GR7501722240005224097827129
Δικαιούχος: Αστέριος Κουτσιμανής
Αιτιολογία: Έρανος- έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό Ηλία Κουτσιμανή


«Από 9 χρονών παιδί τραβήχτηκε από τις αυλές των σχολείων, σε κέντρα του εξωτερικού, πάλι με την βοήθεια όλων μας! Και πολέμησε... έχασε όλα τα παιδικά χρονιά κλεισμένος σε ένα σπίτι κάνοντας χημειοθεραπείες 6 χρόνια. Και άντεξε....Και ορθώθηκε σιγά σιγά....Χάνοντας μεν όλα τα χρονιά της νιότης, ζώντας δε!!!! Και πέρασε και στο πανεπιστήμιο....Η διψά για ζωή είναι το χαρακτηριστικό του νικώντας έναν καρκίνο από τον οποίο έχουν προσδόκιμο ζωής οι 3 από τους 100!!! Και υπήρχε πλέον ελπίδα. Άλλα ο καρκίνος δεν ανέχεται την ήττα....και ξαναεπέστρεψε», γράφει σε μήνυμά του ο πατέρας του νεαρού φοιτητή.