Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΕΨΕ ΤΑΜΑΤΑ ΠΙΣΤΩΝ ΑΞΙΑΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

Η κλοπή είχε σημειωθεί το 2012 και ο δράστης είχε κλέψει χρηματικό ποσό αλλά και τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής από τον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία.

Η κλοπή είχε σημειωθεί το 2012 και ο δράστης είχε κλέψει χρηματικό ποσό αλλά και τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπών

Εκτός από την εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής από τον Ιερό Ναό στη Νέα Μηχανιώνα, αστυνομικοί των τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης εξιχνίασαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα συνολικά ατόμων, εμπλεκομένων σε υποθέσεις κλοπών από καταστήματα, σε δρόμο και μοτοσικλέτας, κάποιοι εκ των οποίων λειτουργούσαν κατά μόνας και κάποιοι με συνεργούς.

«Οι υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ