Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές στο σπίτι του πρόεδρου της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ (φωτο)

Η επίθεση με μπογιές πραγματοποιήθηκε στην Άνω Τούμπα, όπου διαμένει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ζήση Ιωακείμοβιτς

Μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του προέδρου της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Ζήση Ιωακείμοβιτς πέταξαν μέλη της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, η παρέμβαση, όπως αναφέρουν, με μπογιές πραγματοποιήθηκε στην Άνω Τούμπα, όπου διαμένει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής.

«Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του αναρχικού απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης».

Ιωακείμοβιτς: Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε

Σχετική ανάρτηση για το περιστατικό ανήρτησε λίγο αργότερα στο Facebook ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

«Δυστυχώς κατεβαίνοντας σήμερα από το σπίτι μου για να πάω στο γραφείο αντίκρισα. Το θέαμα που βλέπετε και εσείς. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε. Πάμε δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες: