Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες εργασίες την Παρασκευή στην Εθν. Αντιστάσεως

Έκτακτες εργασίες αντικατάστασης καλωδίων φωτεινής σηματοδότησης θα πραγματοποιηθούν επί της Εθν. Αντιστάσεως την Παρασκευή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Έκτακτες εργασίες συντήρησης επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (περιοχή Φοίνικα) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αντικατάστασης καλωδίων φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο της οδού Εθν. Αντίστασης – Μυστρά (περιοχής Φοίνικα). Κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε δύο φάσεις:

α) στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο πόλης της οδού Εθν. Αντίστασης από το ύψος της συμβολής της με την οδό Φοίβου έως τη συμβολή με την οδό Κλεισούρας. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εθν. Αντίστασης θα διεξάγεται από το ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο, το οποίο θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά ρεύμα πορείας.

β) στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο της οδού Εθν. Αντίστασης από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κλεισούρας έως τη συμβολή με την οδό Χαρ. Τρικούπη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εθν. Αντιστάσεως θα διεξάγεται από το ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης, το οποίο θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά ρεύμα πορείας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.