Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερo το ζευγάρι που έστησε απαγωγή για 3.000 ευρώ

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους η 36χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της που έστησαν απαγωγή, εκβιάζοντας συγγενείς της.

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε η 36χρονη γυναίκα που έστησε την απαγωγή της, ζητώντας 3.000 ευρώ από τη θεία και τον ξάδερφό της.

Στον 30χρονο σύντροφο και συνεργό της, που αφέθηκε επίσης ελεύθερος, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε ΑΤ κοντά στην περιοχή διαμονής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο επικαλέστηκαν οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των απολογιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη και ο 30χρονος ζήτησαν τα χρήματα από την 56χρονη θεία της και τον 30χρονο ξάδερφό της με τη δικαιολογία ότι η 36χρονη απήχθη.

Διαβάστε σχετικά Θεσσαλονίκη: 36χρονη έστησε την απαγωγή της - Ζήτησε 3 χιλιάδες από τη θεία της

Ειδικότερα, στις 6 Μαΐου ο σύντροφος της 36χρονης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά του και προφασιζόμενος ότι έχει απαγάγει τη γυναίκα, ζήτησε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, μετερχόμενος ταυτόχρονα απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα.

Στο πλαίσιο ερευνών, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας να επιβαίνει σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρξε θύμα αρπαγής.