Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι για την ασέλγεια στη 14χρονη

Οι επτά ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με αναμορφωτικά μέτρα μετά την απολογία τους - Υποστηρίζουν ότι δεν έκαναν κάτι χωρίς τη συγκατάθεσή της

Ελεύθεροι με αναμορφωτικά μέτρα αφέθηκαν οι επτά ανήλικοι μετά την απολογία τους για τη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Oι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Tουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της. Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν από το περιστατικό.

«Φτάσαμε μέχρι το όριο της θωπείας. Στα οπίσθια και στο στήθος. Όλα ήταν με τη συναίνεση της παθούσας. Σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι ενοχλείται από όλα όσα συνέβησαν. Δεν καταλάβαμε κάτι κακό εκείνη τη στιγμή καθώς δεν εξέφρασε την ενόχλησή της». Με αυτά τα λόγια εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτη, ορισμένοι από τους ανηλίκους οι οποίοι καταγγέλθηκαν πως επιτέθηκαν σεξουαλικά κατά 14χρονη μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν έκαναν κάτι χωρίς τη συγκατάθεσή της. Οι δύο από τους δράστες φαίνεται πως δεν συμμετείχαν στην καταγγελλόμενη επίθεση.

«Ο πελάτης μου αυτό το οποίο λέει και φαίνεται απ’ τη δικογραφία είναι πως ήταν στο χώρο για περίπου 15 λεπτά και μάλιστα όχι συνεχόμενα. Σε κανένα σημείο δεν είδε να συμβαίνει κάτι. Αποχώρησε άμεσα από το σημείο και άρα δεν έχει καμία γνώση της ουσίας του περιστατικού», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ», ο Δημήτρης Σαρρής, συνήγορος υπεράσπισης του ενός εκ των επτά ανηλίκων, που κατηγορούνται για την υπόθεση.

Η 14χρονη φέρεται να έτρεφε αισθήματα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο οποίος την παρότρυνε να συναντηθούν εκεί, χωρίς όμως να την ενημερώσει ότι μαζί του θα είναι κι άλλα άτομα, τα οποία προφανώς είχε ειδοποιήσει λίγο νωρίτερα.

Η κοπέλα μόλις είδε ότι η κατάσταση άρχισε να αγριεύει, προσπάθησε να φύγει, όμως η ομάδα των επτά ανήλικων, οι έξι των οποίων ελληνικής καταγωγής κι ο ένας Αλβανικής αλλά γεννημένος στην Ελλάδα, δεν την άφησαν και την κράτησαν με το ζόρι.

Ο νεαρός που της έδωσε ραντεβού στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, φέρεται να έφυγε κατά την διάρκεια των αποτρόπαιων πράξεων μαζί με έναν φίλο του για να παραμείνουν στο σημείο οι υπόλοιποι πέντε όπου και φέρονται να συνέχισαν απτόητοι το νοσηρό τους έργο.

«Μου έκαναν πράγματα παρά την θέληση μου»είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να κάνει λόγο για ολοκληρωμένη ερωτική πράξη. Οι ανήλικοι, όπως είπε η κοπέλα, της έδεσαν τα μάτια με ένα μαντήλι, την ρώτησαν αν παρακολουθεί ερωτικές ταινίες με σοδομαζοχιστικό περιεχόμενο και μετά άρχισαν να την χαϊδεύουν και να την φιλάνε.