Skip to main content

Ελεύθερος ο ληστής με το... ραβασάκι που μπήκε με όπλο σε τράπεζα στην Καλαμαριά

Ο 51χρονος είχε εισέλθει σε τράπεζα της Καλαμαριάς τον Αύγουστο και, με την απειλή πιστολιού και με... σημείωμα στον υπάλληλο, πήρε 7.220 ευρώ.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 51χρονος άνδρας που κατηγορείται για ένοπλη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα της Καλαμαριάς τον περασμένο Αύγουστο.

Ο άνδρας συνέληφθη για απείθεια στις 28 Σεπτεμβρίου όταν δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικών για έλεγχο και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο, φορώντας ιατρική μάσκα, εισήλθε σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς και με την απειλή πιστολιού, αφού επέδειξε σημείωμα σε υπάλληλο του ταμείου γνωστοποιώντας με τον τρόπο αυτό ότι πρόκειται για ληστεία, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 7.220 ευρώ.

Ο 51χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον ανακρίτριας και φέρεται να επικαλέστηκε πενιχρή οικονομική κατάσταση που τον οδήγησε στην πράξη αυτή. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής που διαμένει.