Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ 1.500 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΧΑΝΘ και ηΤΙΤΑΝ προσέφεραν 1.500 πολύχρωμα φυτά στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, λέγοντάς τους «ευχαριστώ» για το έργο τους

Προσφέροντας 1.500 πολύχρωμα φυτά ευχαρίστησαν τους επαγγελματίες υγείας και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό τους στη φροντίδα των ασθενών κατά την περίοδο της πανδημίας, η ΧΑΝΘ και η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ.

Τα λουλούδια και τα χρώματα, που γέμισαν σήμερα το κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου, έδωσαν μια χαρούμενη νότα στο προσωπικό, το οποίο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία. Η κίνηση είχε πρωταρχικό στόχο να εκφράσει ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους κάθε ειδικότητας, αλλά και δευτερευόντως, να στείλει μήνυμα υπέρ της καλλιέργειας της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ως ένα «μικρό δώρο ζωής» στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ως ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων των πολιτών, χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ την πρωτοβουλία, που αναδεικνύει τα αντανακλαστικά της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Η συμβολική δράση έγινε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί η ΤΙΤΑΝ για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει δεκάδες χιλιάδες φυτά σε μαθητές και κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, ευχαρίστησε θερμά για τη δράση και τη στήριξή τους, αναφέροντας ότι κάθε είδους έμπρακτη συμπαράσταση είναι σημαντική για τους εργαζόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παρά τη διαφαινόμενη ύφεση της πανδημίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ