Skip to main content

Επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με την Αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)

Μερίδα οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά πέταξαν αντικείμενα και πυρσούς κατά των Αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας μεγάλη ένταση - Δείτε βίντεο

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της αποψινής πορείας των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν αντικείμενα, κροτίδες και πυρσούς κατά διμοιριών των ΜΑΤ που επιτηρούσαν την πορεία στο ύψος της συμβολής της Τσιμισκή με την Κούσκουρα.

Προηγουμένως, η Αστυνομία δημιούργησε φραγμό με κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους ώστε να εμποδίσει την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ να πλησιάσει το ξενοδοχείο Electra Palace που βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με κυβερνητικά στελέχη.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ για αθλητικό νόμο-είσοδο στα γήπεδα (vid)

Νωρίτερα, δε, επικράτησε μικροένταση στο ύψος της Μ. Γενναδίου με Εγνατία, όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αντεγκλήσεις με οπαδούς του Ηρακλή που βρίσκονταν στον σύνδεσμό τους επί της Γενναδίου.

Καθόλη τη διάρκεια της πορείας, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επιτηρούσε από αέρος ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις σημερινές και αυριανές συγκεντρώσεις εν όψει της παρουσίας του πρωθυπουργού στην 85η ΔΕΘ. Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.