Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε εορταστικό κλίμα άνοιξε τις πύλες της η ανανεωμένη αγορά Μοδιάνο (φωτο)

Εντυπωσιακή η εικόνα της νέας αγοράς Μοδιάνο που φιλοδοξεί να εξελιχθεί στον νέο γαστρονομικό προορισμό της Θεσσαλονίκης

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα η ανανεωμένη αγορά Μοδιάνο προκειμένου να υποδεχθεί τα βραβεία ποιότητας 2022 του περιοδικού «Γαστρονόμος», μία ημέρα πριν ανοίξει για τους καταναλωτές.

Η ατμόσφαιρα στην αναπλασμενη αγορά, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί στον νέο γαστρονομικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, είναι πραγματικά μαγευτική. Μιας και βρισκόμαστε στην περίοδο των εορτών, έχει τοποθετηθεί γιορτινός διάκοσμος με κρεμασμένα γκι από την οροφή ενώ ο χώρος γεμίζει με ευχάριστες μελωδίες που διαπερνούν την ιστορική στοά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έχουν ανοίξει κάποια από τα καταστήματα της αγοράς. Ο κόσμος που έχει προσέλθει για την εκδήλωση έχει μείνει μαγεμένος από το νέο τοπόσημο στην καρδιά της αγοράς της Θεσσαλονίκης.

Σε σημείο μάλιστα υπάρχει και έκθεση με φωτογραφικό υλικό αρχείο από την ϊστορική διαδρομή της αγοράς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η τελετή για την απονομή των βραβείων, στο επίκεντρο των οποίων φέτος βρίσκονται οι μικρασιάτικες γεύσεις, ενώ στην αγορά βρέθηκαν γνωστοί σεφ όπως ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Την παρουσίαση των βραβείων έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.