Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έπεσε το σύστημα στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ (φωτο)

Όπως είπαν πολίτες στη Voria.gr, το σύστημα έπεσε και η καταγραφή των εμβολιασμών έπρεπε να γίνει χειρόγραφα έως ότου επανέλθει η ομαλή του λειτουργία

Έπεσε το σύστημα στο μέγα-εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από πολίτες που ανέμεναν συγγενείς τους οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού το σύστημα παρουσίασε λειτουργικά προβλήματα σε όλο το περίπτερο 13.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολίτης που μπήκε στις 18:45 για να κάνει το εμβόλιο, πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό να την ενημερώσει ότι θα καθυστερήσει γιατί έπεσε το σύστημα. Ο ίδιος όταν βγήκε, μετά από περισσότερη από μισή ώρα, το επιβεβαίωσε μιλώντας στη Voria.gr, λέγοντας ότι όντως το σύστημα έπεσε σε όλο το περίπτερο 13, και έπρεπε να γίνει η διαδικασία της επανεκκίνησης για να μπορέσει να εμβολιαστεί.

Αντίστοιχη ήταν η περίπτωση μίας γυναίκας που παρέμεινε επί 50 λεπτά μέσα στο κέντρο ώστε να εμβολιαστεί, λόγω των ζητημάτων που προκλήθηκαν. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της στη Voria.gr, οι ιθύνοντες την ενημέρωσαν ότι το σύστημα είχε πέσει επομένως η καταγραφή του εμβολιασμού της έγινε χειρόγραφα. Όπως τη διαβεβαίωσαν, η καταχώριση θα γινόταν αργότερα, μόλις το σύστημα επανερχόταν.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο είχε επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη σήμερα.