Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Επιχείρηση καθαρισμού στην Πεντάλοφο

Η επιχείρηση καθαρισμού υλοποιήθηκε στον δήμο Ωραιοκάστρο, στην περιοχή «Πάρκο του Βορρά», από όπου και μαζεύτηκαν απορρίμματα και κομμένα κλαδιά

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση καθαρισμού αφορά περιοχή στον Πεντάλοφο, όπου το προηγούμενο διάστημα εναποτέθηκαν παράνομα ογκώδη απορρίμματα και κομμένα κλαδιά.

Εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στην περιοχή «Πάρκο του Βορρά», όπου βρίσκεται το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΩ. Απομάκρυναν από το σημείο με τη χρήση σκαπτικών μηχανημάτων και φορτηγών μπάζα, απορρίμματα και κομμένα κλαδιά.

«Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και με κάθε τρόπο φροντίζουμε να τον διατηρούμε καθαρό. Επί τρεις ημέρες εργαστήκαμε στον Πεντάλοφο και προχωρήσαμε σε επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή, όπου υπήρχαν κάθε λογής απορρίμματα. Είναι σημαντικό να διατηρούμε καθαρό τον δήμο μας και καλούμε τους δημότες να είναι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια. Παραδίνουμε το χώρο καθαρό και απευθύνουμε έκκληση για να διατηρηθεί καθαρός», αναφέρει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.