Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ΕΛΑΣ-Δημοτικής Αστυνομίας για παρεμπόριο στη λαϊκή της Ξηροκρήνης

Νέα επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης για το παρεμπόριο. Δύο συλλήψεις παράνομων πωλητών

Επιχείρηση σκούπα για απομιμητικά προϊόντα και παρεμπόριο πραγματοποίησε σήμερα μεικτό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης.

Κατά την επιχείρηση συνέδραμαν οχήματα και προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων.

Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν 300 είδη ρουχισμού, 188 ζευγάρια παπούτσια, 205 λευκά είδη κ.α. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 2000 ευρώ και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη δύο παράνομων πωλητών.

Πρόκειται για άλλη μια επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δαγκλής, προκειμένου να μπει ένα φρένο στο φαινόμενο του παρεμπορίου με μικροπωλητές να απλώνουν τα σεντόνια τους στα πεζοδρόμια. Η λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης είναι μεγάλη σε έκταση και καθε Σάββατο όπου λειτουργεί, υπάρχουν παράνομοι πωλητές καταλαμβάνοντας με την πραμάτεια τους δημόσιο χώρο.

Αξιοσημείωτη είναι η απελευθέρωση του κοινόχρηστου χώρου των πεζοδρομίων που καταλάμβαναν τα παράνομα εμπορεύματα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες.

Πριν:

Μετά: