Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για απομάκρυνση συγκεντρωμένων νεαρών

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν να απομακρύνουν περίπου 300 άτομα νεαρούς που παρέμεναν στην οδό Μακένζυ Κινγκ

Αστυνομικές δυνάμεις τα ξημερώματα της Πέμπτης κλήθηκαν να απομακρύνουν νεαρούς που ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Μακένζυ Κινγκ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα υπήρξε κλήση στην Άμεση Δράση για περίπου 300 άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας που παρέμεναν στο πεζοδρόμιο επί της οδού.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν από τους νεαρούς να απομακρυνθούν, κάτι που έγινε χωρίς να προκληθούν εντάσεις. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από ηχεία του περιπολικού μεταδιδόταν το μήνυμα για απαγόρευση του συνωστισμού. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο».

Από χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τη Θεσσαλονίκη είχε προαναγγείλει εντατικοποίηση των ελέγχων για συνωστισμό σε πλατείες και κεντρικά σημεία της πόλης.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Χρυσοχοϊδης: Καμία ανοχή στους ανεύθυνους - Έλεγχοι σε κάθε πλατεία