Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Κυμπουρόπουλου στην «Αναγέννηση»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ μίλησε με το προσωπικό καθώς και με ασθενείς του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θεσσαλονίκης «η Αναγέννηση» επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για το έργο του i-living, του πρώτου Οργανισμού που προωθεί τον θεσμό της Ανεξάρτητης Διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα.

O κ. Κυμπουρόπουλος συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο προσωπικό αλλά και σε ασθενείς της Αναγέννησης με κεντρική φιλοσοφία «θέλω να ζήσω με τις επιλογές μου…».

Η Αναγέννηση, πρωτοπόρος στον Τομέα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης από το 2005 και πιστή στις αξίες της, στηρίζει το ίσο δικαίωμα όλων των ατόμων με αναπηρία να ζουν στην κοινωνία με επιλογές ίσες με άλλους ανθρώπους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τον κ. Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκαν στο Κ.Α.Α. «η Αναγέννηση» εκτός της Διοίκησης και ο Πρόεδρος κ. Γ. Αυγουστίδης και ο Ταμίας κ. Γ. Μοραίτης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης.