Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Κούπκα σε δομές του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκε σε δομή του Παιδικού Χωριού στο κέντρο της πόλης και να συνομιλήσει με εργαζόμενους.

Την έμπρακτη στήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το «Κέντρο μαθησιακής και παιδαγωγικής υποστήριξης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κούπκας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους της δομής από τους υπεύθυνους Βορείου Ελλάδος κ.κ. Ουζονογλου και Μπασδάρη και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

«Ευχόμαστε από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Ως Δήμος Θεσσαλονίκης θέτουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία. Παράλληλα στόχος μας είναι να στηρίξουμε και το προσωπικό όπως και τη Διοίκηση των χωριών προκειμένου το έργο που παράγεται να είναι όσο πιο αποτελεσματικό γίνεται», σημείωσε ο κ. Κούπκας και πρόσθεσε:

«Η ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας είναι ψηλά στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δεσμευόμαστε ότι θα δρομολογήσουμε μία ουσιαστική στρατηγική βοήθειας. Ακόμα και μέσα στην πανδημία με δράσεις και πρωτοβουλίες είμαστε στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κάθε ευκαιρία».