Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Μιχαηλίδου-Ράπτη σε δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Η υφυπουργός Εργασίας συνοδευόμενη από την βουλευτή κ. Ράπτη επισκέφθηκαν δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ΠΑΑΠΑΘ- Άγιος Δημήτριος και το παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμων» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδευόμενη από τη βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας Μιχαηλίδου και της κας Ράπτη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, συζητήθηκε η πορεία των στόχων που έθεσε η διοίκησή του, οι οποίοι, όπως υπογραμμίζεται «εναρμονίζονται με την πολιτική του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που έχει κύρια κατεύθυνση την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των περιθαλπομένων, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων».

Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση μαζί με το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων του Ιδρύματος Αγιος Δημήτριος «Αρωγοί του Αγίου Δημητρίου», την πρόεδρο κα Ολυμπία Κορδά και τον γραμματέα κ Χρήστο Πασαλίδη, αναπτύχθηκαν σχέδια και δράσεις για το άμεσο μέλλον καθώς το ενδιαφέρον, επισημαίνεται όλων «είναι η φροντίδα των ευάλωτων και ευαίσθητων συνανθρώπων μας, κάθε ηλικίας, που περιθάλπουμε».

«Με συγκίνηση και υπερηφάνεια παρουσιάσαμε όλες τις αλλαγές που έγιναν στις υποδομές και στα κτήρια εν μέσω πανδημίας με την άοκνη εργασία των υπαλλήλων και με σεβασμό και αγάπη για τον πάσχοντα άνθρωπο τιμώντας το κάθε ευρώ του φορολογούμενου συμπολίτη μας», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:
 
«Συνεχίζουμε με πίστη, να υπηρετούμε τις έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο στην Ελλάδα της κρίσης που αντιστέκεται και καθημερινά επουλώνει τις πληγές της».