Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με αβγά στα γραφεία του στη Σίνδο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (φωτο)

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής από αγνώστους που πέταξαν αβγά στην τζαμαρία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σίνδο.

Επίθεση στα γραφεία του στη Σίνδο του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη, από αγνώστους καταγγέλλει η νομαρχιακή επιτροπή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής από αγνώστους που πέταξαν αβγά στην τζαμαρία των γραφείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντονιστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις οργανώσεις μελών του κόμματος στον δήμο Δέλτα κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, ζητώντας παράλληλα από τις αρχές να προχωρήσουν στον εντοπισμό των ενόχων.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση στην περιοχή με κεντρικούς ομιλητές με τους βουλευτές Παύλο Πολάκη και Δώρα Αυγέρη.

«Η ΝΕ Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει την άνανδρη επίθεση στα γραφεία του κόμματος, η οποία στην ουσία αποτελεί επίθεση εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.