Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έργα ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Στρατού (φωτο)

Στις 8.00 το πρωί στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να επιθεωρήσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί τα έργα ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Στρατού, στο τμήμα της από την Καυτανζόγλου μέχρι και την Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Στις 8.00 το πρωί στο σημείο βρέθηκε κι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να επιθεωρήσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης επέλεξε να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στη λεωφόρο Στρατού σήμερα που η αγορά είναι κλειστή και η κίνηση είναι πολύ μειωμένη, ώστε να μην προκληθεί επιβάρυνση στη λειτουργία της πόλης.

Διαβάστε: Ασφαλτρόστρωση Στρατού: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ισχούουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος.

• Επισημαίνεται ότι τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της Λεωφόρου Στρατού με κατεύθυνση προς Ανατολικά θα εκτρέπονται μέσω των οδών Καυταντζόγλου και Ν. Ζέρβα ενώ αυτά που κινούνται με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται στην συμβολή της οδού Αλ. Παπαναστασίου με τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή. Τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται προς τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή μέσω της οδού Κατσιμίδη. Τα λοιπά οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Καυταντζόγλου, Αγίας Τριάδος, Ι. Χρυσοστόμου, Θ. Χαρίση, Περδίκα και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, εξάλλου, θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και στην οδό Μητροπόλεως.