Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα στην Περιφερειακή Οδό

Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Παπαγεωργίου ενώ από τη Δευτέρα θα τοποθετηθούν μεταλλικά στηθαία ασφαλείας στον κόμβο Τούμπας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και έως την Παρασκευή από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) καθώς και επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 21+500 (Κ12) έως τη Χ.Θ. 16+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ..

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και της αριστερής λωρίδας, από τη Χ.Θ. 9+500 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 12+000 (έξοδος Νεάπολης προς περιφερειακή). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από το Σάββατο 10/04/2021 έως και την Κυριακή 11/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 7:00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη διάρκεια των εργασιών.