Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα στην Τούμπα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν σήμερα τα οχήματά τους από τις οδούς Απόλλωνος και Αμφιπόλεως.

Σε ασφαλτοστρώσεις προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η αρχή του εκτεταμένου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων θα γίνει από την περιοχή της Δ' Δημοτικής Κοινότητας με πλήρη αποκλεισμό των οδών αυτών. Συγκεκριμένα, τα έργα θα εξελιχθούν ως εξής:

- Την Πέμπτη 28 Απριλίου στην οδό Απόλλωνος

- Την Παρασκευή 29 Απριλίου στην οδό Αμφιπόλεως

- Την Τρίτη 3 Μαΐου στην οδό Επιδαύρου

Για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν σήμερα τα οχήματά τους από τις οδούς Απόλλωνος και Αμφιπόλεως.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του δήμου Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν ενημερωθεί η Τροχαία όπως και ο ΟΣΕΘ για την αλλαγή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Aπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου, την Παρασκευή 29 Απριλίου και την Τρίτη 3 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Πέμπτη 28-04-2022 – οδός Απόλλωνος:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Απόλλωνος, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο (Κήπος του Καλού) και τις οδούς Αναξιμάνδρου – Ανατολικής Θράκης - Κανάρη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτάκης, Κανάρη, Ανατολικής Θράκης, Αναξιμένους, Αναξιμάνδρου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρασκευή 29-04-2022 – οδός Αμφιπόλεως:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αμφιπόλεως, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης και Απόλλωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πυλαίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Απόλλωνος, Βιζύης, Δημ.Τσέλιου, Αρτάκης, Επιδαύρου, Ναυπλίου, Πυλαίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Τρίτη 03-05-2022 – οδός Επιδαύρου:

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Επιδαύρου, από τη συμβολή της με την οδό Αμφιπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο που συμβάλλει στις οδούς Τσέλιου και Βιζύης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τσέλιου, Βιζύης, Πυλαίας, Αμφιπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.