Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από την Πέμπτη στην Τούμπα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν σε οδούς της Δ' Δημοτικής Κοινότητας από αυτήν την Πέμπτη - Θα αποκλειστούν οι οδοί, αλλάζουν τα δρομολόγια των αστικών.

Σε ασφαλτοστρώσεις με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η αρχή του εκτεταμένου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων θα γίνει από την περιοχή της Δ' Δημοτικής Κοινότητας με πλήρη αποκλεισμό των οδών αυτών. Συγκεκριμένα, τα έργα θα εξελιχθούν ως εξής:

- Την Πέμπτη 28 Απριλίου στην οδό Απόλλωνος

- Την Παρασκευή 29 Απριλίου στην οδό Αμφιπόλεως

- Την Τρίτη 3 Μαΐου στην οδό Επιδαύρου

Για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν αύριο τα οχήματά τους από τις οδούς Απόλλωνος και Αμφιπόλεως.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι που θα διεξάγεται η κυκλοφορία στην Τούμπα λόγω των ασφαλτοστρώσεων

Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του δήμου Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν ενημερωθεί η Τροχαία όπως και ο ΟΣΕΘ για την αλλαγή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς.

Ο δήμος ανακοινώνει πως θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ασφαλτοστρώσεις δεκάδων δρόμων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.