Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργατικό φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με συναυλίες στο πάρκο Νέας Ελβετίας

Οι κλαδικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εργατικό φεστιβάλ με τίτλο «Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»

Εργατικό φεστιβάλ με τίτλο «Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό» διοργανώνουν οι κλαδικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το διήμερο 1 και 2 Ιούλη στο πάρκο Νέας Ελβετίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκθέσεις, το στέκι της Τομεακής Οργάνωσης Κατάρτισης της ΚΝΕ, στέκι για τις νέες εργαζόμενες και έκθεση με τίτλο «Για τη γυναικεία χειραφέτηση και ισοτιμία. Η πρόταση του ΚΚΕ», βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και χώρος για παιδιά.

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους της πόλης, την νέα βάρδια της εργατικής τάξης όπου από γενιά σε γενιά καλούμαστε να ζήσουμε ολοένα και με λιγότερα, να κάνουμε σταθερά εκπτώσεις στις ανάγκες μας, να περιοριζόμαστε στο ασφυκτικό καπιταλιστικό σύστημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των κλαδικών οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι με τους Θανάση Λαδά και Βαγγέλη Λευθέρη και συναυλία με τους Polkar και τη δεύτερη μέρα συναυλία με τους Υπεραστικούς και ρεμπέτικο γλέντι με τα Καναρίνια.