Skip to main content

Το μαρτύριο της... τρύπας στη Θεσσαλονίκη - Έσκαψαν και έφυγαν(φωτο)

Εδώ και τρεις εβδομάδες πεζοδρόμιο στην οδό Μιαούλη 28 είναι απροσπέλαστο, ενώ οι ένοικοι με δυσκολία μπαίνουν στην πολυκατοικία.

Έσκαψαν για να διορθώσουν μία βλάβη δίπλα στην είσοδο πολυκατοικίας, και αφού τη διόρθωσαν εγκατέλειψαν τις τρύπες ανοιχτές και τα σακιά με τα χώματα και τα μπάζα. Εδώ και τρεις εβδομάδες πεζοδρόμιο στην οδό Μιαούλη 28 είναι απροσπέλαστο, ενώ οι ένοικοι με δυσκολία μπαίνουν στην πολυκατοικία.

Όπως κατήγγειλε ένοικος στη Voria.gr, η εργολαβική εταιρεία που έσκαψε για λογαριασμό της Cosmote ουδέποτε αποκατέστησε, όπως είναι υποχρέωσή της, το πεζοδρόμιο.

Από τη διαχειρίστρια της οικοδομής έγινε η κρούση στην Cosmote, η οποία απέδωσε την ευθύνη για το έργο αποκλειστικά στον εργολάβο.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, όπως αναφέρθηκε στη Voria.gr, έχουν καλέσει επανειλλημμένα την αστυνομία στο σημείο, η οποία απλά κατέγραψε το περιστατικό.

«Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, όπως ούτε και ο δήμος Θεσσαλονίκης. Στην πολυκατοικία μένουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες και γονείς με μικρά παιδιά. Πραγματικά κινδυνεύουμε!», τόνισε ένοικος της πολυκατοικίας.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, πάντως, έχει επανειλημμένα τονίσει ότι την ευθύνη για την αποκατάσταση μετά την ολοκλήρωση των έργων είναι οι εταιρείες.