Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν τα ισόβια για 35χρονο που κατέσφαξε ιερόδουλη μετά από αυταρχικό σεξ

Ο 35χρονος που κατηγορείται για τον φόνο μιας ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα κατά τη συνεύρεση

Έσπασαν τα ισόβια για έναν 35χρονο που τον Ιανουάριο του 2014 μαχαίρωσε και σκότωσε μια 34χρονη ιερόδουλη στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Σε πρώτο βαθμό τού είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης. Μετά την ετυμηγορία του εφετείου, ο 35χρονος αναμένεται να βγει σύντομα από τη φυλακή, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το 2014 στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος είχε επισκεφθεί το σπίτι της 34χρονης προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ όπως παραδέχθηκε, σκοπός ήταν να προχωρήσουν σε αυταρχικό σεξ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα τον χτύπησε και έκανε πράγματα που δεν είχαν συμφωνήσει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της.

Ο φόνος εξιχνιάστηκε τον Αύγουστο εκείνου του έτους και ο 35χρονος ομολόγησε την πράξη του.