Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Εύοσμος: Χτύπησαν ξανά τον 11χρονο μαθητή επειδή κατήγγειλε το bullying (vid)

«Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν», είπε ο 11χρονος μαθητής

Την κόλαση που βιώνει στο σχολείο του όπου καθημερινά πέφτει θύμα bullying από συμμαθητές του που τον μαχαίρωσαν περιέγραψε ο 11χρονος μαθητής από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Όπως μάλιστα αποκάλυψε το αγόρι επειδή ο πατέρας του βγήκε και μίλησε δημοσίως τα συγκεκριμένα παιδιά τον χτύπησαν ξανά.

«Αν δεν γίνει κάτι εγώ θα έχω μεγάλο πρόβλημα» επεσήμανε ο 11χρονος στον Focus FM.

«Θέλουν να μην έχω παρέα. Και σήμερα πάλι με χτύπησαν γιατί έπαιζα με τάπες. Με έσπρωξαν και μου έριξαν το φαγητό. Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν ότι αν το ξανακάνει, αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε. Ένας με απειλούσε και μαλώσαμε. Μου πήρε τα γυαλιά» δήλωσε απελπισμένος ο μαθητής.

Όπως τόνισε το αγόρι τα έχει πει στη δασκάλα του αλλά δεν έγινε κάτι. «Οι απειλές, η βία και ο εκφοβισμός συνεχίζονται και εκτός σχολείου» σημείωσε.

«Μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε με μια λεπίδα»

«Μετά το σχολείο, ένας κουβαλά πάνω του και μαχαίρι, μου το έδειξε. Μια μέρα, ήρθαν κοντά μου τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ένας από αυτούς μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε με μια λεπίδα. Αυτά τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτη. Την προηγούμενη εβδομάδα με κορόιδευαν ξανά για το σπίτι μου, ότι το σπίτι μου είναι βρώμικο και έκαναν διάφορες χειρονομίες» επεσημαίνει ο 11χρονος.

«Μια μέρα έβρισαν ακόμη και την μαμά μου που ήρθε στο σχολείο και την Παναγία και τον Χριστό. Μου έριξαν κάτω μέχρι και το αντίδωρο από την εκκλησία μια μέρα» ανέφερε ο μαθητής.