Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις παράνομων μεταναστών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ελέγχθηκαν 222 άτομα, προσήχθησαν 19 αλλοδαποί και συνελήφθησαν έξι εξ’ αυτών, καθώς στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα.

Συνολικά σε έξι συλλήψεις ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα προχώρησαν αστυνομικοί της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης μετά από στοχευμένη δράση στις περιοχές Κορδελιού και Ευόσμου.

Όπως αναφέρει η διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, απογευματινές ώρες χθες, πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην κεντρική πλατεία Ευόσμου, στον πεζόδρομο του Κορδελιού, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Ευόσμου και στο Σταθμό Διαλογής του ΟΣΕ στο Κορδελιό.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 222 άτομα, προσήχθησαν 19 αλλοδαποί και συνελήφθησαν έξι εξ’ αυτών, καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.