Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φανέλες και κασκόλ του Άρη στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος (φωτο)

Φίλοι του Άρη σπεύδουν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στη συμβολή Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, για να αφήσουν λουλούδια, φανέλες κ.ά

Θλίψη στο οπαδικό κίνημα του Άρη έχει προκαλέσει ο χαμός του 19χρονου Αλέξανδρου Σαλονικίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή της Καλαμαριάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Φίλοι του Άρη σπεύδουν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, για να αφήσουν λουλούδια, κεριά, κασκόλ και φανέλες του συλλόγου και των οπαδικών συνδέσμων, καθώς ο άτυχος 19χρονος ήταν οπαδός των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα ο ίδιος βρέθηκε στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στη Λαμία.

Αναβλήθηκε ο χορός των οργανωμένων οπαδών του Άρη

Η απώλεια του 19χρονου Αλέξανδρου είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αυριανός χορός των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου. Όπως αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση, «λόγω του θλιβερού γεγονότος, του άδικου θανάτου του αδερφού μας, Σάλο, ο χορός του SUPER 3 αναβάλλεται για την Παρασκευή 25/11. Είμαστε οικογένεια. Και όταν μια οικογένεια χάνει ένα μέλος της, δεν είναι δυνατόν να γιορτάζει και να χαίρεται. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες.
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3
ΣΑΛΟ ΜΑΓΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:

Πηγή: pressaris.gr