Skip to main content

Μετρό Θεσσαλονίκης: Φεύγει ο γερανός από το εργοτάξιο στην Αγίας Σοφίας

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ανακοίνωσε πως το προσεχές διάστημα το πεζοδρόμιο της Εγνατίας στο ύψος του εργοταξίου θα παραδοθεί στην τελική του μορφή.

Απομακρύνεται ο γερανός από το εργοτάξιο του μετρό στην Αγίας Σοφίας τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε μέσω facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει στην ίδια ανάρτηση το πεζοδρόμιο της οδού Εγνατίας στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ταχιάου:

«Με πολύ καλή διάθεση μου πρότειναν να φωτίσουμε με χριστουγεννιάτικο στολισμό τον γερανό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, έτσι για να φανεί κάτι θετικό στην νεκρή λόγω κορονοϊού αγορά.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι ο γερανός αυτός μετράει μέρες. Απομακρύνεται. Και το πεζοδρόμιο της Εγνατίας, στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων.

Ο Δεκέμβριος και –ελπίζω – η ανοιχτή αγορά θα μας βρουν καινούργιους».